Harmaata pitsiä

”Sisko?” Ja Sisko lupasi. Ei siksi, etteikö olisi voinut kieltäytyä, vaan koska koki sen itsekin merkittävänä. Wanhat tanssit ovat tulossa. Sitä ennen pukuompelukurssi. Jos kerran ryhdytään, niin ryhdytään sitten kunnolla.  Malli on ollut selvillä jo monta kuukautta.

Kangaskierroksella kävimme muutama päivä sitten. Löysimme lähes kaiken etsimämme, vaikkakin sisko jonkin verran hämmästeli Helsingin kaupungin supistunutta kangastarjontaa.  Sisustajalle oli kyllä kankaita tarjolla. Päädyimme silkkiin ja organtsaan. Hyviä valintoja. Miehusta vaatii koristetta, tekstuurin vaihtelua. Etsimme harmaata pitsiä. Emme löytäneet. Tosin, isosisko ei oikein tiennyt mistä etsiäkään? Vinkit olisivat tervetulleita. Vielä ehtii. Kaavatkin syntyvät vasta ensi viikolla.

 Helmikaupassa pääsimme tyttöjen prinsessajuttujen ytimeen. Kuvan erilaiset prinsessaihanuudet rakentuvat siis koruksi Siskon käsissä. Tämä Sisko ajatteli hoitaa korupuuhat pois pukuompelun alta. Wanhat tanssit ovat kyllä vanhanaikaista ja suloista prinsessaihanuutta parhaimmilaan. Olivat jos silloin omalla kohdalla ja nyt pääsen mukaan toistamiseen.

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Harmaata pitsiä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s