Ei sutta, vaan sudenkorento (No dragon, but dragonfly)

Teen suuria suunnitelmia ja elätän vielä suurempia toiveita. Kohdalleni on siis osunut suuri mahdollisuus. Tapasin yhteistyökumppanin, jollaista yleensä vain toivotaan. Kyseessä on todellinen asiantuntija ja innostava persoona. Olen joutunut keskelle valloittavia, menneen ajan tositarinoita. Viime viikot olen vaellellut 1700- luvun lopun maisemissa, aivan kotini lähellä. Minulle se on ollut kuin taikaa. Enkä ole tarvinnut siihen edes mitään taikakaluja. Lapsille konkretia on kuitenkin tarkeää, joten tarvitsen taikakalun, väkevän talismaanin jakaakseni nuo valoittavat tarinat lapsiyleisölleni. Minulta kysymättä talismaani otti sudenkorennon muodon ja tekemiselleni tyypillisesti minun täytyi päästä toimimaan myös naapurireviirille. Tarina ja kuvitus muotoutui myös oikeaksi rintaneulaksi.

korento

Olen kovin tyytyväinen jo tähän prototyyppiin. Siihen on punottu jo rakastetun ja kunnioitetun isoäidin arvokkuus, mutta myös sudenkorennon herkkyys. Helmien värit ovat aikalailla kohdallaan. Kulta on värinä turhan kellertävä. Patinoitunut metalli ns. antiikkiväri tai pronssi ovat ehkä vieläkin parempia ratkaisuja. Sudenkorento parka ei vielä tiedä mihin joutuu. Siitä tulee nimittäin promoottori kapitalistiseen maailmaan. Ja vain nähtäväksi jää kuinka vahvoja sen taikavoimat ovatkaan.

Toistaiseksi en ole luomistyössäni päässyt tämän lähemmäksi toivottua lohikäärmettä. Sudenkorentoja aion tuottaa myyntäväksi asti mahdollisimman pian ja kunnianhimoinen tavoitteeni on täyttää Kesä-Suomi 2009 sudenkorennoilla. Tässä siis ehdoton hittilahja tälle kesälle. Ajatuksena on muokata sudenkorennosta myös lastenmalli massatuotteeksi.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Ei sutta, vaan sudenkorento (No dragon, but dragonfly)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s