Karnevaali aika – The Carneval Season

Olen kesänlapsi silläkin kaavalla, joka vetoaa syntymähetken vuodenaikaan. Menneelle viikonlopulle sattui siis karnevaalia kerrakseen. Omat syntymäpäiväseremoniat ja Helsinki täyttyi sambaajista, joiden joka vuotisesta paraatista olen kyllä ollut tietoinen, mutta ensimmäistä kertaa olin paikan päällä. Ja sain hämmästyä. Eteeni aukeni todellinen värien ja elämänilon extravaganza. Puskaradiosta kuultu statistiikkakin osoittaa monessa suomalaisessa piilevän eläimellisen katusambaajan. Suomessa on sambaajia eniten per capita, heti Brasilian jälkeen ja karnevaalit ovat kansainvälistä luokkaa.

Vanheneminen on kuin ilmasto. Se ei valittamalla muuksi muutu, eikä korjaannu. Asennekysymys siis. Oikealla asenteella ja varustelulla uskon elämän olevan ihanaa ja elämisen arvoista, kaiken ikäisenä. Elämäniloa ei voi nostattaa liikaa ja syntymäpäivän juhlinta on mitä parahin tapa tehdä sitä. Tietenkään ei tarvitse järjestää suurta vastaanottoa tai juhlaparaatia, mutta kyllä kannattaa tehdä päivästä erityinen ja järjestää jotakin oikein mieluista tuolle päivälle. Varsinaisena päivänä nautittiin kesästä parvekkeella, kuohuviinin, coctail- palojen ja mansikka-mascarponeherkun siivittämänä. Se oli täydellinen synttärijuhla.

Last weekend was a true carnival weekend for me. First we had the Samba Carnival in Helsinki and it was also my birthday. One cannot have too much joie de vivre in one’s life, so every opportynity must be used. Birthdays are a wonderfull opportynity. And through my carnaval pictures, I hope to pass the amazing samba extravaganza, which was going in Helsinki four days ago. In festivities, the most important thing is to enjoy. This year my birhday included a nice summer afternoon in our home balcony, some sparkling wine, strawberries, mascarpone cheese and delicious appetizers. No matter how you enjoy, as long as you enjoy.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s