Työn hedelmiä- The Fruits of Labour

Laajensin repertuaariani entisestään. Olin mukana auttamassa ruokaelämyksen toteuttamisessa ja vastuullani oli tuon elämyksen visuaalistaminen. Ohjelmaan kuului 30 hengen illallinen sekä pienempi kahdeksan hengen tilaisuus. Pienempi tilaisuus toteutettiin Menu Surpris- periaatteella, joten Menu korteillakin oli suurempi merkitys. Innoittaja toimi ympäröivä upea luonto ja tietysti suosikki vuodenaikani. Juhlapöytien koristeetkin löytyivät pihapiirissä heitteille jääneistä omena- ja päärynäpuista.

My Repertuar is now even wider. I had an opportunity to help in a gastronomical experience and I was asked to create the visual surroundings. I was inspired by the nature and my favorite season and the decoration for the table setting was easily found from the garden’s fruit trees.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s