Kevätmyssy pienelle hiihtäjälle – Tiny Hat for Spring Fun

Lämpöisten myssyjen kelit tuntuvat kaukaisilta. Ei oikeastaan tule mieleenkään, että myssyn pitäisi lämmittääkin. Olen elänyt kesää niin täysillä, että keväälle neulotutkin ovat jääneet paitsioon. Pikkuisen Baby Alpaca myssyn neuloin kevätvauvalle. Ja se tuntui olleen lämmöksi ja iloksi, ainakin minulle lähetetystä kuvasta päätellen. Kuvassa myssy on tositoimissa pikkuveikon päässä. Tuollaiset kiitokset ovat niitä parhaita mahdollisia. Tuo Lanka on ollut ihmeen riittoisaa ja mitä sopivinta erilaisiin vauva neuleisiin. Sillä on villan ominaisuudet, mutta se ei taatusti kutita herkintäkään. Suuren käsityön myssyn (02/06, malli 14) malli on edelleekin suosikkini. Se on joutuisa neuloa ja riemastuttavan konstailematon. Ei se nyt ehkä kaikkein kaunein mahdollinen ole, mutta käsittääkseni mahdottoman toimiva uusille tulokkaille.

Jälleen kerran päädyn ylistämään kiiltokuvia. Niillä saa minusta erityisen kivoja vauvakortteja niiden suloisten pastelliväristen korttien rinnalle. Niissä huokuu ihana vanhan ajan henki ja lapsuuden nostalgia.

This baby hat happened already in the spring. I’ve been so into this summer that, I just haven’t managed to post about it earlier. I have found the perfect pattern and the perfect yarn for these baby hats. The Baby Alpaca yarn is the best and the pattern is a classic. It’s geniously simple and good for knitting stripes. I just love to make baby cards with old nostalgic pictures. There can be something else than baby pink and blue, can’t there?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s