Mmm… Sushi

Suurin herkkuni. Ja mikä tekeekään hyvistä asioista vielä parempia? No, tietysti jakaminen. Niin se ainakin minun kohdallani menee, erityisesti herkkujen kohdalla. Törmättyäni Debbie Stollerin Son of Stitch n’ Bitch kirjassa tähän kaulaliinaideaan innostuin välittömästi ja valtavasti. Yksi lahjapulma ratkesi heti ja tässä se lahja nyt on rullalla ja kaulassa.

Idea siis on lainattu, mutta malli on oma. Stollerin malli oli ensinnäkin virkattu ja minähän en virkkaa ja toisaalta halusin kaulaliinasta käyttökelpoisen muutenkin kuin hellyyttävänä makirullana. Mieluisat lahjathan halutaan käyttöön heti, joten halusin valita loppukesän keleihin soveltuvan langan. Novita yllätti minut todella postiivisesti Cannes- langallaan. Lanka on puuvilla-viskoosi sekoite ja aika paksu sellainen, mutta se laskeutuu todella kauniisti. Neuloin kaulaliinan pitsineulepuikoilla ja siitä oppineena, en suosittele pitsipuikkoja tälle langalle.

Olen aivan valtavan tyytyväinen lopputulokseen. Tämä on vasta ensimmäinen versio ja toimii todella mainiosti, niin tuona koristeellisena rullana, kuin kaulaliinanakin. Myöskin tuo pitsineulos oli oivallinen valinta huivin pinnaksi. Se tukee mainiosti sushimaista olemusta.

I love sharing my favorite things. And my big food favorite is sushi and I have friends who share my taste. So this idea turned out as a perfect present. The Original Sushi Scarf is Debbie Stoller’s idea from the Son of Stitch n’ Bitch book, but this pattern is my own. The original is crocheting pattern and I just don’t crochet. Stoller had chosen a wool yarn and I chose cotton-viscose yarn. The yarn (Novita, Cannes) is Finnish and I got it from a superstore, but it really surprised me. It’s so good and it compliments my pattern beautifully, lace needels are not the best for this yarn thoug.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s