Vuodenaika vaihtuu – Changeing the Season

Changeing the Season by Typy vol. 1 Tuned Door Decoration by Typy

Door Decoration by Typy Changeing the Season vol. 2

Pidän selkeydestä. Heikko laatu harmittaa aina, mutta kaipaan vaihtelua. Kotini on avara tila, jossa seinien määrä on minimoitu. Tuohon toisiaan poissulkevaan yhtälöön on löytynyt manio rakaisu. Vaihtuva paneeliverho. Verho on totuttua leveämpi, joten siinä on mahdollisuus käyttää suuria ja näyttäviä kuoseja, joita hillitty kalustus hauskasti tukee. Onhan tästä vaihtuvasta verhosta jo leukailtukin. Että meille vaihtuu verhot asukkaan paidan värin mukaan. Sehän olisikin hauskaa, mutta toistaiseksi ne ovat vaihtuneet vuodenaikoja mukaillen. Äkkijyrkän kyytöt (”Kevätriemua”) ripustin toisen kerran ikkunaan kesäkuun ensimmäinen ja muutama viikko sitten totesin niiden lähinnä pilkkaavan minua syksyksyistä maisemaa vasten. Oli siis aika löytää jotakin uutta, tähän vuodenaikaan sopivaa. Varmaa oli, ettei mitään ”ihanan murrettua ja syksyistä”, vaan jotakin joka kantaisi inhokkivuodenaikani yli. Sellainen löytyi Marimekolta. Tuo varsin hilpeä ja väritäyteläinen porukka ”Karkuteillä” muutti kotiini. Eihän nämä kotimaisetkaan yritykset mitenkään synnittömiä ole, mutta designin kotimaisuus on minulle tärkeää.

Molemmat ovikranssit olen ostanut valmiina. Tuo viljantähkä kranssi aloitti tänä syksynä toisen sesonkinsa ja sailynyt tosi hyvin, kun kukkakaupassa vinkkasivat, että siihen kannattaa suihkuttaa hiuslakkaa. Vihreä kranssikaan ei ole itsetekemä, kotimainen kylläkin. Kevätkuukaudet se oli ovessa täysin vihreänä ja kesän koitettua tuunasin sen noilla kukkapyykkipojilla. Ovikranssien symboliikka on niin hellyyttävä. Se suojaa rakennusta pahalta. Kukapa ei haluaisi suojata kotiaan kaikelta pahalta?

Perfect solution for my home decoration is this wode pannel curtain. I get to use big patterns and it makes big difference in this space. Marimekko Kyyttö cows have been hanging there two summers now, but few weeks back I felt them mocking me in front of the autumn landscape. I needed something new. I dislike autumn so the seasonal colors were out. I wanted something cheery to take through this dark season. These funny fellows are also from Marimekko collection. I don’t know if favoring local desingn really makes a differens, when the design house is international and done some not that ethical things. Anyway I’m proud to favor Finnish design in my curtains.

I like the idea of these round door decorations. They protect the house from evil and who wouldn’t like to protect home from that. I haven’t done them my self, but that green one I tuned. When spring turned to summer I added the flowers.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s