Taikakaava – It’s like magic!

Varpaat palelevat, vaikka lämpötila on plussan puolella. Hän tahtoo villasukat, jos ne todella lämmittävät. Lämmittäväthän ne. Värillä ei ole väliä, kunhan ne ovat lämpimät. Tätä samaa tuttua kaavaa toistan kerta toisensa jälkeen ja tuloksena on pienen mittakaavan maailmanpelastajat. On suuri ero joutuuko kärsimään palelevista jaloista vai ei. Minulle villasukan neulominen on kuin taikakaava. Nämä Novitan Polkasta neulotut perussukat tutustuttivat käyttäjänsä villasukkien saloihin. Syntynyt ilo on kaikessa arkisuudessaan ollut niin merkityksellistä, että alan itsekin uskoa tähän yksinkertaiseen taikakaavaan. Uusi käyttäjä on tästä lähes ikiaikaisesta viisaudesta niin innoissaan, että tahtoo jakaa sitä edelleen perheessään. Tänä keväänä pääsen siis neulomaan vielä toisetkin taikavillasukat.

In our culture the magic of wool hasn’t been forgotten. This old wisdom lives strong, but we have newcomers whose own climate is more like cotton, silk or bamboo like. I promised that the feet will be warm with the solid old woolen socks and the socks were ordered if they really keep feet warm. There is no doubt that the ancient magic formula of woolen socks wouldn’t work. Obviously, I trusted on this simple but still so strong trick and started knitting like the generations have done before me.

Once again it worked like magic. The new user is so happy. He wants to spread this wisdom and there will be another pair of woolen socks in his family later this spring.

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Taikakaava – It’s like magic!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s