Pienten poikien pipot – Hats for baby boys

Vielä kolmenkin Etana- pipon jälkeen minua viehättää ajatus kotiloiden neulomisesta pikkuruisina tervetuliaislahjoina. Tuttavapiirin on siis syntynyt tänä keväänä jo kaksi pientä miestä. Toisen pienen miehen isosiskokin on kuulemma mieltynyt veljensä pipoon ja toiselta pieneltä mieheltä tuli kiitospostia oikein kuvien kanssa. Nämä kiitokset todella lämmittävät mieltä, sillä näiden tuoreiden tulokkaiden kanssa on taatusti muutakin puuhaa kuin rustailla kiitosviestejä. Tähän malliin nuo liukuvärjättyjen kerien rippeet ovat omiaan. Raidallinen pipo on neulottu Novitan Purosta ja vihreä Novitan Huopasesta. Pipot ovat siis pehmoista 100% villaa.

Pipojen kaveriksi oli vielä välttämätöntä saada tehdä kortit. Minä en taida saada tarpeeksi tuollaisesta killottetun suloisesta postikorttien vauvamaailmasta.

I cannot help it, but I like the idea of knitting these Snail Hats (unfortunately there is only adults size pattern in English) to babies. This hat is the perfect project for the left over yarns and these projects one just cannot have too many. I used Finnish superstore yarns for both of these hats. They are 100% wool. I’ve received two really sweet thank you notes. The other one had even the picture of him self with hat with it. I’m so happy with these notes, because in these families there is definitely something else to do.

And I just love the visual world of baby cards, so I can’t resist them. Luckily there are more babies to come.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Pienten poikien pipot – Hats for baby boys

  1. Somia ovat kuin kotilot konsaan! 🙂 Minäkin olen noita jo pari vauvoille kutonut, ja vastaanotto on ollut hurmaantunutta. Toki malli on nätti (ehe ehe), mutta varmasti se, että iänikuisten töppösten sijaan saa lahjaksi jotain käyttökelpoista, on tuplabonusta.

  2. Maaru, mallisi on kaunis ja yksinkertainen ja aiheuttaa siis syystä ihastusta. Töppöset taitavat todellakin olla pulmallinen muistiainen. Käsittääkseni ne pysyvät huonosti pikkuisten jaloissa eli aiheuttavat lähinnä päänvaivaa. Ja miksikäs lapsella ei voisi olla lapsekasta myssyä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s