Ihka ensimmäinen tunikani – My First Ever Tunic

Itselle tulee neulottua vähän. Vuonna 2008 päätin, että neulon ensisijaisesti itselleni ja se johti suureen patoon. Sinä vuonna valmistui paljon muita vähemmän neuleita. Pyhä päätökseni johti kuitenkin yhden suuremman neuleen valmistumiseen. Tein sen Pirpana-Siskon rippijuhliin. Pyrkimykseni oli neuloa juhlavampi tunika, joka kävisi talvellakin teatterivaatteesta.

Tämän neuleen alku ei ollut tavanomainen ja poikkeamat vain jatkuivat prosessin edetessä. Harmaa harvemmin kuuluu väriskaalaani, mutta tämä Novitan Tennesee teki vaikutuksen. Se on kaunis ja värikylläinen harmaa, sitä voisi kutsua vaikka helmen harmaaksi. Malli on Filantista (summer 2007, malli 05), lisäsin siihen vain koristereunat helmaan ja hihansuihin. Näinkään tarkka ohjeen seuraaminen ei ole liiemmin kuulunut tapoihini. Yleensä olen myös ilolla ja ylpeydellä esittelemässä aikaansaannoksiani ja tässä sitä nyt ollaan vasta kaksi vuotta myöhemmin.

Kaikista näistä kummallisuuksista huolimatta olen onnellinen tunikan omistaja-neuloja. Vaatekappale on toiminut toiveideni mukaan ja ollut monenlaisessa menossa mukana. Tunikan pääntie on melkoisen avara ja tarjoaa hyvän syyn erilaisten rintakorujen käyttöön. Tuon kuvassa olevan naamion olen saanut yli 20 vuotta sitten ystävältäni Italian tuliaisena. Mahtaakohan hän enää itsekään muistaa minulle tuollaisen tuoneensa?

This knitting project is against all my normal knitting behavior. And this was finished about two years ago for my little sister’s special occasion. That was the poor knitting year 2008, when I promised to knit just for me. This promise caused a major block. And strange things just kept happening. I chose gray yarn. I have to admit that it’s beautiful one, but not normal color in my palette. I also followed the pattern from Filanti (summer 2007, model 05). I just added the decorations to the hem and sleeves. Despite of all these strange things this tunic turned out to be good and I’ve used it a lot.


Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s