Rakas ystävä – Darling Friend

Rakastan yllätyksiä. Odottamatta ilahduttaminen on yksi parhaista asioista, joita tiedän. Sinänsä tavaran antaminen ei ole itse tarkoitus, mutta tällä kertaa pikkuisen ideani keskiössä. Välillä olen miettinyt, itseni tämän pienen otuksen yksinkertaisuutta ja toisinaan yksinkertaisen asian nerokkuutta. Jäätelö Trio sukkani ovat tuottaneet minulle kovasti iloa jo muutamana vuonna. Rakas ystäväni neuloi ne minulle. Olen ollut monta kertaa kovin onnellinen minulle neulotuista sukista, joten päätin jakaa tämän ilon. Sitäkin vartenhan ne ystävät ovat.

Iloa tahdoin jakaa myös toisesta asiasta, nimittäin alkavasta valoisasta ja lämpöisestä kaudesta. Kevät tekee minut niin onnelliseksi, että haluan antaa lahjoja tärkeilleni vain siitä ilosta. Onneksi Hullunkurisessa perheessäni on myös paljon synttäreitä tähän aikaan vuodesta. Päädyin siis neulomaan sukat tuolle ystävälle. Tein kesäkortin. Laitoin ne raidalliseen pakettiin ja paketin posteljoonin matkaan. Illalla sain ilahtuneen puhelinsoiton. Ilahduin ystäväni ilosta niin kovasti, että silmäni kostuivat. Yllätykseni oli onnistunut ja toisessa luurissa oli onnellinen sukkien omistaja.

Sukat on neulottu totaali valloituksen tehneestä Ilun alpakka-merino sukkalangasta nimeltä Saari. 100g. riitti näihin sukkiin mainiosti. Malli on oman improvisaation tulos; aloitus varpaista, tiimalasikantapää, joustetta kierretyillä oikeilla silmukoilla ja niiden välissä oikeiden ja nurjien kerrosten makkaroita.

I love surprises, especially planning them is one of my favorite things. I got this idea while wearing and wondering how generously simple tool of happiness woolen socks really are. My dear friend knitted me one pair in vanilla-chocolate-strawberry ice-ream colors and I’ve been using them almost daily and these socks make me so happy. So the idea was to knit her socks. I chose merry colored Ilu’s alpaca-merino sock yarn. The color is called Island. It was like dream to knit. And I decided to call these socks The Island of Fairy Tails Socks, because friendship is like the sweetest fairy tail.


Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Rakas ystävä – Darling Friend

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s