No. 4 Verso- ranneketju – No. 4 Sprout Bracelet

Viime aikoina tilauksia on tullut mukavasti. Toki uudet ovat edelleen tervetulleita. Tilauskorujen hinnat mukailevat Tipulan korujen hintoja ja hinta-arvion saa luonnollisesti tilausta tehtäessä.

Verso on syntymäpäiväranneketju siskolle. Tämäkin koru seuraa Kevään hedelmät teemaa raikkaan vihreänä ja muhevan mustana. Aikaisemmin en ole tällaisia kerrannaisia ranneketjuja tehnytkään, mutta nyt suunnittelen niiden tekemistä myös Tipulan valikoimaan. Kaikki tekemäni korut ovat ainutlaatuisia, mutta saattavat toimia toistensa innoittajina. Ainutlaatuisuutensa vuoksi kaikilla koruilla on nimet ja tilauskorut on lisäksi numeroitu. Tällä kertaa ajatuksen alku oli tuo kaunis salpalukko. Itse asiassa tuo lukko on aivan kriteeristöni rajalla, sillä sen koukeroinen muoto vaikeuttaa sulkemista. Minä pyrin käyttämään koruissani lukkoja, jotka on helppo kiinnittää ja pysyvät hyvin suljettuina. Muutenkin olen tarkka raaka-aineiden suhteen. En käytä koruissani muoviosia ja korumetalliosat ovat pääsääntöisesti nikkelittömiä.

Verso- korua tehdessä löysin uuden valoittavan tuttavuuden. Laavakivi on nyt valitettavankin ajankohtaista, mutta helmenä todella mainio. Se on huokoista, joten keveää. Jos nyt musta voi olla lämmin, niin tämä on sitä. Korun suuremmat mustat helmet ovat siis noita laavakivihelmiä ja tuovat minulle mieleen kasvunvoiman edessä rakoilevan maan.

I’m happy to have received several jewelry assignments. New ones are always welcome. The pricing follows Tipula’s pricing and a price estimate is always given when the order is made.

The Sprout bracelet is a sister’s birthday present. With the fresh green and organic black the bracelet goes well to my Fruits of Spring theme. This bracelet model is new to me  and I’m planning to use the model in the Tipula Collection as well. Every piece of my jewelry is unique, but they inspire each other. This is why every piece is named and all the custom made pieces have numbers.

The idea for this item got started from that beautiful clasp. The clasp is beautiful, but little tricky to use. I try to use clasp that are easy and careless to use. I don’t use plastic parts and my jewelry is nickel free. The lava stone beads is a new, very pleasant acquaintance for me. In this case the big black lava stone beads emphasize the organic impression and they are surprisingly light stone beads.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s