Kevät pörinää – Spring Buzz

Koulumaailmassa kevät on kiireistä aikaa. Lukuvuosi alkaa jäädä taakse. Loma polttelee jo koululaisia ja kaikki pitäisi saada päätökseen. Surina on kiivaimmillaan. Se inspiroi minut lainaamaan Tildan ideaa kevään kortteihin. Veikeitä pörriäiskortteja syntyi yhteensä 18. Nämä lapsille tehdyt kortit syntyivät yhteisponnistuksena työkaverini kanssa. Lasten palaute on ihanan suoraa. Osa korteista päätyi omistajiensa viereen lepohetkelle ja niitä jopa siliteltiin hellästi. Opettajille puolestaan koittaa kissanpäivät, kun pitkä loma alkaa, joten mikä olisikaan sopivampi hahmo heidän korttiinsa kuin letkeä kissa.

Hyvin tehdystä työstä on aina syytä kiittää, joten työkavereita ja omia opettajia muistin kortin lisäksi Kevätpörriäisillä. Viime syksynä tein paperihelmikokeiluja ja niiden tulokset olivat kuin luotuja pörriäisten vartaloiksi.

The spring is always buzzy in the school world and it inspired me to use Tilda’s Bee idea. For the kids I made bee cards and for teachers lazy cat cards with Spring Bee Brooch. One cannot thank too much of the work well done.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Kevät pörinää – Spring Buzz

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s