Sadepäivän ilo – The Good Thing in the Rainy Day

Sade ropisee, ropisi jo yöllä. Tämä sade ei mene hetkessä ohi, se tulee kyllä huomatuksi ja se taatusti kastelee. Tämä on iso, rehellinen syyssade. Väistyvää kesää on turha itkeä. Tänään tarvitaan sadepäivän iloa. Toivon jo keväällä tekemieni Baktusten olevan nyt suureksi iloksi. Annoin ne synttärilahjoiksi tuon helteisen intiaanikesän kynnyksellä, eikä niitä ole tarvinnut ajatella ennen tätä aamua.

Vihreä huivi lähti Ranskaan. Siellä tuskin on vielä syksyisten sadepäivien aika, mutta kyllä ne sielläkin koittavat. Täysvilla mohair ja unelman kevyt olemus varmasti tekevät tehtävänsä. Pidän kovasti Baktuksesta mallina. Se on konstailematon, helposti tuunattavissa lankavariaation ja pikkuisin koristein.

Sinivihreä huivi on ystävän syntymäpäivälahja, jonka inspiroiduin toteuttamaan muistellessani hänen Unto-Hellevi- Nalleaan. Nyt hän voi kietoa sen kaulaansa ja antaa sateen piiskata. Tämä neuloja tarttuu entistä tiukemmin puikkoihin ja antaa soljua silkki-villamohair unelman käsiensä läpi. Niin, se syksy ei haittaa. Se tuntuu hyvälle ja sitä voi vielä täydentää höyryävällä teekupilla sekä kynttilöillä.

Autumn rains started last night and this morning I remembered those scarfs I gave for birthday last spring. I told that in the cold day these scarfs will give lots of joy and to day I’m so happy they have the possibility to wrap themselves. I can always knit and make the rainy days fade away. To complete the joy, I light some candles and have a warm cup of tea.

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Sadepäivän ilo – The Good Thing in the Rainy Day

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s