Sur rur surriaisia – Bu Buzzing Bugs

Se ei ole enää kevyt tuulenpuuska tai haikea hetki, vaan se on totta paksusti ja pulskasti. Syksy on täällä. Onneksi aurinko lämmittää vielä kuulaina syyspäivinä ja nostaa hyvmyn huulille. Nyt tarvitaan asennetta. Onnellisuusprofessorit sanovat onnellisuuden olevan 40 % ihmisestä itsestään kiinni. Sehän on melkein puolet ja puolella onnellisuudellakin ihminen on jo onnellinen. Helppohan se on hymyillä, kun pukimeksi riittää kevyt ja räiskyvän värinen hellemekko, päivä paistaa ja linnut visertävät.

Lisää väriä, lisää lämpöä, lisää hersyvää naurua. Kaikki tämä on mahdollista muulloinkin kuin kesällä. On selvästi neulepiirien, korttipajojen, lautapeliiltojen, kynttiläillallisten ja sadonkorjuun aika. Kesällä kirmatessa saattoi elää hetkessä, kirmata muistoiksi sukeutuvista hetkistä toisiin. Nyt on aika korjata satoa. Kiinnittää rintapieleen hassu surriainen. Sulkea silmät: kuulla linnunlaulu, laineen liplatus, tuntea leppeä tuuli ja olla onnellinen kaikesta siitä mitä on elämäänsä saanut poimia. Miksi pitäisi olla murheellinen, kun luonto käy lepoon? Miksi ei voi olla iloinen kaikesta siitä mitä on saanut kokea? Siitä tuollainen kevytmielinen surriainen minua muistuttaa. Kesällä niitä riittää, vaikkei niitä rintapieleensä ripustaisikaan.

It’s big fat Autumn up here in the north. The atmosphere tends to get bit melancholic, because the wonderful summer is over and the nature gets ready for it’s rest. Why it has to be that way. Why don’t we just harvest all the good summer memories? We should have big celebration over them. And to remind ourselves of that attitude we could wear these buzzing bugs now to show that happiness is a state of mind at least 40% of it. And that’s lot isn’t it?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s