Kokonaisvaltaisesti ihanaa – Totally Delightful

Arvelen suloisen kohtelun ja lempeän käsittelyn sulattavan meistä paatuneimmankin. Nautinto ei kuitenkaan ole täydellinen, jos jokin mielen pohjalla kolkuttaa. Suurinta syyllistä ei liene hedelmällistä hakea, mutta kosmetiikkateollisuus on kiitettävästi kantanut kortensa kekoon. Sielläkin epäeettiset valinnat rehottavat ja niistä on tehty houkuttelevia turhamaisuudesta ja suloisuudesta nauttiville arkipäivän prinsessoille eli meille naisille. Toisaalta olen joutunut myös pettymään hakiessani lempeää suloa ja rentoutta arkeeni. Olen ollut hankala asiakas, kun ihoni ei sovi brändin määritelmiin, enkä ole ollut halukas ostamaan sika-armeijaa purnukoissa. Intuitiivisesti olen odottanut kokonaisvaltaista kohtelua. Vaikka menisin kasvohoitoon, haluan täyteläisen hyvän olon.

Tässä tulee joulun paras lahjavinkki elämäsi naisille. Pari vuotta olen sulostuttanut arkeani käynneillä Kauneushoitola Ekoegossa. Tuntuu, että se vanhan talon koliseva hissi kahdeksanteen kerrokseen, nostaa pikkutaivaaseen. Heti ovella aistitaan tunnelmia, kysytään kuulumisia. Sen mukaan sekoitetaan päivän eliksiirit. Niiden raaka-aineina luonnon savet, öljyt, jne. Näiden lisäksi käytetään luomukosmetiikkaa sekä hoitotuotteita mm. Couleur Carameliltä jaArgitalilta. Ihan kuin soittimesta tulvivaa musiikkia soitettaisi juuri minulle. Hemmottelun ajaksi peitellään pehmoisten vällyjen väliin ja jotenkin kummallisesti kaikki huolet hälvenevät. Kuulen kuinka eliksiirini sekoittuvat savisessa astiassa puisella lusikalla. Selkääni levitetään lämpöinen savi, kuin koko hoitokokemuksen selkäranka. Saan savisen naamion kasvoilleni, vaellan täysin rentona jossakin unen ja valveen rajamailla. Jalkani saavat ihanan öljyisen käsittelyn, jonka jälkeen tuo kahdeksannen kerroksen pikkutaivaan todellisuus kutsuu heräämään. Tarjolle tuodaan tuoreeltaan haudutettua teetä ja luomuherkkupaloja: ihania pähkinöitä, kuivahedelmiä, suklaata tai lakritsaa. Näitä nauttiessa on mahdollisuus saada kevyt meikki, jos niin toivoo. Ainakin minä jaksan joka kerran kassalla hämmästellä kuinka kaiken tuon voi saada paljon halvemmalla kuin muissa kaupungin ”päiväkylpylöissä”.

Ekoegon ihanat naiset toteuttavat ammattitaidolla sitä mistä kauneudessa minusta on kyse: Kun tunnet olosi hyväksi, näytät kauniilta. Eikö tämä ole juuri sitä mitä jokainen nainen lopulta haluaa? He välittävät, he myötäelävät ja selvästi nauttivat työstään. He inspiroivat minua omalla työllään.

My beauty salon Ekoego in Helsinki really inspires me. The you can feel how they love their work and how they want to give the uplifting beauty experience. This is different from other salons, they are organic and they support the fair trade. This is more ethical choice to feel good, pretty and pampered. They make you feel good and then you look good isn’t that, what every woman wants? And their prices are clearly lower than in other day spas in the city.

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Kokonaisvaltaisesti ihanaa – Totally Delightful

  1. Olisimme toivomassa teitä pienimuotoiseen yhteistyöhön kanssamme käsitöiden ja neulomisen tiimoilta. Voitteko lähettää meille sähköpostiosoitteenne, niin kerromme lisää: luonnossanet@gmail.com

    Laita myös viestiisi blogisi nimi sekä www-osoitteesi. Suuri kiitos jo etukäteen vastauksestanne!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s