”Lumiukot, lumiukot ketjussa kulkee” – Herd of Snowmen

Onneksi jouluun kuuluu rauha ja kiireettömyys. Se on ollut minulle paras joululahja. En olisi jaksanut hymyillä ja hetkuttaa karnevaalihengessä. Olen varma, että sielulle tekee hyvää pysähtyä, huoahtaa ja rauhoittua. Hetkellisesti on ihanaa olla tekemättä mitään ja tarttua siihen mitä joulumielinen omaväki keksii. Olen entistä vakuuttuneempi, ettei aikataulut ja jäykät perinteet ole minun jouluni näköisiä. En myöskään kaipaa mitään suureellista ja näyttävää. Viikonpäivät menettävät merkityksensä ja uudet ideat ja alkavat nousta pienten vihreiden versojen tavoin. Kiireettömyys ja huomattavasti pienempi ärsykevirta herättävät inspiraation uuteen kuohuun. Minussa alkaa kasvaa väkevä uusien haasteiden kaipuu. Huomaan hakeutuvani sielunmaisemaani tuuliseen kallionnokkaan. Tahdon tuntea sen raikkaan vireen kasvoillani.

Joka vuosi päätän, että kaudenpäätöskorttien ei tarvitsisi olla niin monimutkaisia tai asian voisi hoitaa sähköisestikin. Työskennellessäni pienten ihmisten parissa, joulunodotus tarttuu minuunkin ja suunnitelmat saavat uuden muodon. Tahdonhan minä vähän jotakin pientä laittaa ja eihän siihen nyt niin kauaa tuhraannu…

Onnellista on, että minulla on maailman paras Apulainen, joka uskollisesti auttaa leikkaamaan pikkuruisia palasia. Idea on jälleen Tildaa, mutta omin muokkauksin ja tarjolla olleista materiaaleista. Kaikki lumiukot eivät päässeet perille valitettavan sattumuksen vuoksi. Siksipä niiden täytyy nyt päästä tänne muistuttamaan ihanasta kiireettömyydestä sekä sen tärkeydestä. Minä voisin noiden lumiukkojen tapaan vain olla paikallani ja kuunnella lumisadetta. Siihenhän tänä jouluna on ollut upea mahdollisuus. Olettehan huomanneet, että olemme saaneet viettää suuria pyhiämme keskellä luonnon tarjoamaa suloista joulu-unelmaa?

As I have told. I love Christmas preparations. All those sweet thoughts and good intentions, but when the holidays really are here, the best thing is the peace. No, rush or schedules. I don’t have nothing planned and I can just go with the holiday flow with my family. It makes so good to one’s soul. I beginning to get new ideas and I get inspired on almost everything. I could be a snowman and just listen to the snow falling. And that we have had this Christmas. The nature has created us the winter wonderland that exists only in dreams.

Every year I decide to keep it simple with the greetings to the children amongst whom I work. Somehow their excitement  gets me as well and I end up with rather big projects. Luckily I have the wold’s best Helper. Without her I couldn’t do this. This Christmas my silliness made me really wonder because one unfortunate incident happened and our cards didn’t reach the kinds and their families, well few did. The idea is once again from Tilda, but with our variations.

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ””Lumiukot, lumiukot ketjussa kulkee” – Herd of Snowmen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s