Petite Anglaise

Petite Anglaise

Päähenkilön elämä on blogin viemää. Fakta ja fiktio sekoittuu. Kirjaa ei voi jättää kesken. Sen pöyristyttävän naivi tarina pitää otteessaan ja saa blogiakirjoittaneen lukijan ihmettelemään lähes ääneen päähenkilön edesottamuksia. Lopuksi totesin, että onneksi kirja on fiktiota todellisesta blogista. Täytyihän se Petite Anglaise blogi googlata ja ainakin tämä lukija joutui hämmennyksen valtaan. Kuinka peittelemättömiä asiat todella ovat tuossa blogissa? Ja kuinka paljon noilla paljastavilla tunnustuksilla on lukijoita?

Vuoden Ranskassa eläneenä, tuo kulttuurieroilla mässäily jäi aika vähäiseksi ja suhteellisen itsestään selväksi. Se minkä kirjoittaja tahtoi olevan pääroolissa, tuntuu olevan sivuroolissa ja se minkä piti olla vain väline, saakin suurimman huomion. Pariisi jää tässä tarinassa eittämättä kybertodellisuuden varjoon ja suorastaan järkyttävän selväksi käy kuinka rajallinen otus ihminen kybertodellisuudessa onkaan. Tätä päiväillessäni kuitenkin totean tahtovani lukea sen toisen osan Frech Kissing, jota ei käsittääkseni ole vielä käännetty suomeksi.

Gone with the blog. That’s what she is. At the same time I couldn’t stop reading and wondered how naive the protagonist can be and what she wouldn’t write on her blog? Well she uses nick names, but still. This book is like a computer game of  her own life. That is why it is so intriguing. After I finished reading it, I was happy it was fiction. Well of course I googled Petite Anglaise and realized that it’s not fiction!? Paris and French culture are left on the side or they are her excuses to blog. I cannot stop wondering how limited creature man is and how much of this cyber reality he can handle. And after all this worry and confusion I need to read the sequel French Kissing.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s