Rokkiprinsessan asusteet – The Rock Princess’s Accessories

Olen kovin iloinen saatuani tutustua Rokkiprinsessaan, Räppäri veljeni parempaan puoliskoon. Itselleni tyypillisellä tavalla, olen ilmaissut välittämiseni erilaisilla käsitöillä. Hyvät ihmiset inspiroivat.

Rokkiprinsessa inspiroi minua yhdistämään ketjua ja satiininauhaa. Luonnollista oli täydentää tuota liittoa onyksilla, hematiiteilla ja kristalleilla. Pehmeän ja kovan liitot jaksavat kiehtoa edelleen ja ketjuja on tarkoitus ottaa käsittelyyn jatkossakin. Korumetalliketjut tahtovat valitettavasti vain tummua ja tulla epäsiisteiksi. En ole vielä keksinyt mitään voittamatonta kikkaa noiden ketjujen kiillotamiseen, paitsi siirtyä käyttämään hopeaa…

Tänä talvena ei ole tainnut olla kovinkaan rock kulkea paljain päin, joten rokkiprinsessa sai oman Rinsessapiponsa, jota tuunasin irroitettavalla, plyyssiruusulla. Pipo on alpakkaa, koska se on sitä lämpimintä ja hivelee ihoa. Malli on mitä mainioin ja sai minut todella innostumaan noista valepalmikoista. Saattepa nähdä!

Olen innostunut myös isoäidin neliöistä. Tiedän, tästä on kirjoitettu jo tänä keväänä, mutta huuma vain kiihtyy. Rokkiprinsessa kyseli minulta neulotuista bambutiskiräteistä viime kesänä. Lupasin tehdä hänelle rätin koekäyttöön. Pitkät olivat piuhat. Neliöiden virkkausesta innostuneena innovoin alkuvuodesta, tällaisen sovelluksen tuolle neliölle. Tuskin on kovin ainutlaatuinen innovaatio, mutta säästyinpä yhdistelyltä. En voi kieltää etteikö tämä minusta olisi hauska yksityiskohta  keittiöön kuin keittiöön. Rokkiprinsessan keittiössä värit ovat tietysti musta ja valkoinen, vaikka kukkalaatikossa kulkivatkin.

IN ENGLISH

My brother the Rapper has found his princess, the Rock Princess. I’ve been privileged to get to know her. So I wanted to make her something special. Good people inspire me and she definitely is on of that kind. The necklace was exciting journey to the union fo soft & hard, metal and satin sash. Our winter has been so cold that even the Rock Princess needed a hat, so one was made of alpaca with beatifull pattern. She also asked about those knitted bamboo rugs. This was last summer and few monts ago I finally got to crochet her those rugs with granny’s squares.

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Rokkiprinsessan asusteet – The Rock Princess’s Accessories

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s