Entä Hyvä neulehaltija? – What about The Knitting Fairy?

Vuosi on kulunut nopeasti. Hyvä idea on joutunut taistelemaan huomiosta muiden hyvien ideoiden joukossa. En ole tyytyväinen siihen mitä olen saanut aikaiseksi Hyvä neulehaltija nimikkeen alla. Vain yksi projekti tuli valmiiksi. Makkaramadosta seurasi isosti riemua ja se on mitä mainioin idea käyttää jämälankoja, mutta yksi valmistunut projekti on totaalisesti liian vähän. Pyrkimyksenäni oli saada valmiiksi myös Räppärin huppari. Pyrin täydelliseen huppariratkaisuun, mutta täydellisyys on jokseenkin uuvuttavaa. Enää ei puutu kuin kakkoshihan resori ja huppu. Pyrkimyksenäni on saada tuo paita päivänvaloon vielä tänä keväänä. Saahan nähdä kuinka Typyn käy.

Vaikka Neulehaltijan ensimmäinen vuosi ei ollut erityisemmin menestyksekäs, aion jatkaa. Puikoilla itseasiassa on ranteenlämmittiminen ranteisiin, jotka ovat aiheuttaneet paljon murhetta kipuilullaan. Eivät ne varmaankaan kipua poista, mutta helpottavat ja kohentavat mielialaa kumminkin.

Lisäksi aion osallistua Kristelin Villaa ylle- keräykseen. Haastan näin Hyvän neulehaltijan nimissä kaikki Blogistanian neulojat mukaan. Yksikin pääsky tekee kesää. Tehkää vaikka Cousteau- pipo, jos ei muuta mallia tule mieleen. Pipo on aina hyvä.

Ja nyt kun tähän maailmanparannusleikkiin on lähdetty, niin pohdiskelenpa vielä hetken syntyjä syviä. Martat ovat kokeneet silmissäni todella virkistävän kasvojenkohotuksen. Järjestö puhuu oikeiden asioiden puolesta ja vastaa kutsuvalla tavalla nykyajan haasteisiin. Hidasta elämää blogin kirjoitus sai minun silmäni aukeamaan ja innostuksen heräämään. Marttojen kolmen seuraavan vuoden teema voisi olla minunkin teemani. Kyllä laadukkaampaa elämää kohti on aina syytä pyrkiä.

IN ENGLISH

My achievements to make the world better are small, but important for me. A year ago I invented this Knitting Fairy idea. Well this first year wasn’t a succes, but I won’t give up trying. I hope the next year will be better. There are few unfinished projects and I hope they will be finished before the end of this month.

There are several good campaigns going on in Finland. For instance I will take part of a knitting campaign for homeless people. I’ll knit a Cousteau hat or two.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s