Nyt sitä hymyä – Just Smile, Please

Toivottavasti tämä Baktus- huivi saa sinut hymyilemään. Toivon erityisesti, että tämä puuvillainen croissantti saa omistajansa hymyilemään. Hymyileminen ei aina ole helppoa. Siitä elämä haasteineen pitää huolen, mutta 40% se on kuitenkin ihmisestä itsestään kiinni. En sinänsä kannata mitään väkisin tekemistä, mutta piilee vanhan ”häntä pystyy vaikka hakaneulalla” sanonnan takana viisauskin. Huonommaksihan se vain muuttuu, jos päästää irti noista 40% joihin on mahdollisuus vaikuttaa. Valitsin tämän croissantin lahjaksi myös siksi, ettei kaiken tarvitse aina olla niin valtavan vakavaa, totista ja huolella analysoitua. Voisihan se vaihteeksi olla sellaista pientä ja veikeää vain. Sellaista huoletonta ja letkeää.

Katialta löytyy noita ihanan värisiä liukuvärjättyjä puuvillalankoja. Tämän ilahduttavan langan sisarlanka minulla on koukulla. Luvassa on ihanainen huivi omaan kaulaan.

Baktuksia on tullut tehtyä yhteensä kuusi kuluneen vuoden aikana. Lienee siis selvää, että tästä mallista minä pidän. Huiveja on tuunattu nalleilla, sydämillä ja liukuvärillä. Olen kyllä vahvasti tällaisten yksinkertaisten ja vakuuttavien mallien ystävä. Toisinaan mietin tämän olevan vähän nurikuristakin, kun osaisin ja nautinkin monimutkaisten kuvioneuleiden tekemisestä, mutta usein suosikeiksi kuitenkin nousee tällaiset yksinkertaistakin yksikertaisemmat mallit. Minkäs sitä luonnolleen voi ja aina vaan se ainaoikea neulepitakin jaksaa miellyttää. Jaanamaasta bongasin hauskan röyheleversion tästä huivista. Ehkäpä seuraavaksi se sitten?

Tällä hetkellä minun on suorastaan vaikea ymmärtää kevätmasiksia ja synkistelyä. Minusta tämä on vaan ihan sitä parasta aikaa ja energiaa tuntuu riittävän. Kaikki tuntuu olevan jopa ärsyttävän positiivista. Ei se minua ärsytä, mutta voin ymmärtää sen ärsyttävänkin. Minä vaan hymyilen. Hymyile sinäkin.

IN ENGLISH

I knitted that croissant, because I wanted to make my friend smile. She has had too much. And 40 % of your happiness is up to you. It’s a lot I find. It’s wort of trying. Well, it’s not good to force it, but give a go. After all everything isn’t so serious and worth of analyzing. Sometimes it can be just sweet little life with small, happy things and I find they are definitely wort of enjoying.

I knitted six Baktus Scarves . Surprise, surprise I like it a lot. It’s simple, but fun. In general I like simple. Funny though, I’d be able to do very complicated things and I end up to knit these simple patterns…

The Spring is my time of the year. I just keep smiling because of that. Will you simile with me?

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Nyt sitä hymyä – Just Smile, Please

  1. Croissant on ollut jo kovassa käytössä ja sopii hienosti kirppikseltä löytyneen oranssin laukun kanssa. Väriä elämään, ja kyllä se hymykin sieltä taas irtoaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s