Korusatoa – Some Beading Harvest

Pitkä ja kova talvi on näännyttänyt meitä kaikkia pohjoisilla leveysasteilla eläviä. Kevättä on ollut jo sen verran ilmassa, että jaksaa odottaa sen saapumista. Odotusta helpotti kovasti päivä Korubaarissa.

Auringonpaisteen ja vajuvan hangen sijasta tuona päivä pyrytti ja läpitunkeva viima pyrki kaikkialle. Flunssaa oli ilmassa ja mieliala maassa. Tervetulomaljan yhteydessä toivotettiin myös kevät enemmän kuin tervetulleeksi. Siitä tuo mukava päivä lähti soljumaan. Aika kului kuin siivillä, toisten aarteita ja aikaansaannoksia ihastelemalla. Tiedän yhdessä tekemisessä olevan valtavasti voimaa, mutta jälleen kerran se yllätti minut. Korubaari, herkullisen lounaan siivittämänä oli juuri se mitä jokainen meistä tarvitsi tuona alkukevään päivänä. Siinä menossa taisi flunssakin saada kyytiä. Ja mitä kaikkea ihanaa tuona päivänä syntyikään!

Tilaisuus oli siinä määrin menetys, että Korubaarista päätettiin tehdä sarja, jonka seuraava osa on toukokuun 21. päivä. Päätimme myös teemoittaa tulevia kertoja. Pelkkä kierrätys ei enää riitä, vaan tarkoituksena on oppia yksilöydympiä tekniikoita. Kaikki kerrat ovat kuitenkin omia kokonaisuuksiaan ja joukkoon mahtuvat niin vasta-alkajat kuin enemmän tehneetkin. Teemaehdotukset ovat tervetulleita.

IN ENGLISH

I was asked to coach a beading class. I decided to call it the Beading Bar. At the moment everybody is very tired with the winter and some cheering up is very welcome. This class was just it. We had such a sweet day together. Once again I was surprised how much power there really is when we do it together. The Beading Bar is about recycling. How we can give new life to broken piece of jewelry? Or how to make something beautiful from odd buttons or ribbons? This is a success story and it’s going to be a series. The next part is in May and we are picking up the specific theme at the moment. The first time cured one flue and lifted up our spirits.

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Korusatoa – Some Beading Harvest

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s