Pelkkää päivänpaistetta – Only Sunshine

Sireeni- koru syntyi jo viime kesänä. Minusta siitä tuli ihanan raikas ja kepeä. Paperi ja puuhelmissä on sen salaisuus. Paperihelmiä olen aikaisemmin käyttänyt lähinnä korvakoruihin, joihin ne juuri kepeytensä vuoksi ovat oivallinen valinta. Nuo ensimmäiset paperihelmeni ovat jokseenkin iso reikäisiä ja siitäpä ne pulmatkin johtuivat. Pienemmät helmet tahtoivat painua noiden paperihelmien sisään ja koruvaijeri alkoi irvistellä helmien välistä. Asiaa tarpeeksi pitkään haudottuani keksin ratkaista pulman niinkin helposti kuin helmihatuilla. Ja niin minulla on ihana keväinen teemakoru, jonka kanssa jään odottamaan sireenien kukintaa.

Tottahan ihanainen päivänpaiste on inspiroinut tekemään muutaman parin korviksiakin. Nuo nyt ovat vielä aikalailla alkukevään näköisiä, mutta eiköhän kesä tuo taas tullessaan todellista värien tihkua. Korujani on nykyään myynnissä Kauneushoitola Ekoegossa.

Hämmästyttävää miten moneen mieli taipuu, vaikka päiväni ovatkin varsin työn täyteisiä vielä muutaman viikon. Sen lisäksi, että käsityösyyhy on kroonista ja sitä pitää rauhoittaa päivittäin, on multakouria alkanut kutittaa. Ne kaipaavat tuoretta kevätmultaa ja kasvun kohinaa. Taimet täytyisi nyt kireesti saada alulle. Ja eihän parvekepuutarha voi noudattaa samaa kaavaa kuin viime vuonna, vaan täytyy päästä kokeilemaan uusia kasvunihmeitä. Saahan tääs nähdä mitä tämä kesä tuo tullessaan huolettoman hortonomin puutarhaan.

Japanin matkaa varten olin kerrankin ajoissa liikkeellä kevätkenkien hankinnassa. Toistaiseksi aurinkotassuni ovat ihastuttaneet minua kenkähyllystä käsin, sillä Thaimaassa ne olisivat olleet aivan liian kuumat ja täällä on piha vielä niin rapainen, etten ole raaskinut niillä neitsytmatkaa kulkea. Tunnen kuitenkin luissani ja ytimissäni, että tuo matka on aivan nurkan takana.

IN ENGLISH

At first I finished that Lilac Necklace almost a year ago, but my handmade paper beads were bit problematic. Their holes were too big and those smaller glass beads got into them and the beading wire was peaking in between. Finally I came up with really simple solution; bead hats. So finally I finished my Lilac necklace and now I’m waiting those lilacs to bloom.

With result of my annual spring boost, I made some earrings too. They are not bursting with colors, but that will reach me in few weeks. No, reason to worry. My new spring shoes are good proof of that. I bought them for Japan, but they were too hot for Thailand and now they are just waiting our yard to dry out.

Sometimes my longs for knitting/crocheting makes me wonder how on earth I have capacity for all these longs. My schedule is very full at the moment, but still that longing for knitting/crocheting is strong and along this spring I long for gardening too. Luckily all the current efforts will be over in few weeks.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s