Joogapussi – Yoga Mat Tote

Viime viikkojen aikana olen saanut todella hakea selkärankaa ja laittaa elämään poikkeuksellista ryhtiä. Olen joutunut tarkaan valitsemaan mihin valveillaolohetkeni käytän. Ei ole ollut muuta vaihtoehtoa kuin kieltäytyä monesta mukavasta ja olla monotonisen putkinäköinen. Elämässä on hyvä, terveellinen rytmi ja tavoitteet ovat päivä, päivältä lähempänä toteutumista. Kun tavoitteet ovat päiväkohtaisia, myös päivittäin tulee iloittua täyttyneistä tavoitteista.

Vuoden alussa aloittamani joogaharrastus ei saanut tuulta purjeisiin ja joogalajin etsintä on edelleen käynnissä. Tällä hetkellä suosikkejani ovat joogafuusiot ja niiden turvin aion jaksaa sinnikkäästi viedä rupeamani loppuun. Tavilomalla ompelin joogamatolleni pussin, kun kyllästyin kuljettelemaan sitä erilaisissa viritelmissä. Pussin kankaasta pidän kovasti. Se on äitini tädin painama, alunperin tyynyliina. Minua on aina surettanut, kun se jää peiton alle piiloon, joten jo pitkään on ollut suunnitteilla toteuttaa siitä kassi. Tähän pussukkan ei olisi voinut täydellisempää kangasta olla. Kaava on Lotta Jansdotterin kirjasta Simple Sewing ja simppeliähän se olikin.

IN ENGLISH

I have a big challenge ahead of me. I need lots of discipline and denies to keep up those good plans. Actually life is good, well a little bit tunnel visioned, but good. I’ve found a good pace and I get things done. This careful plan includes some exercising too. It helps with the concentration. My yoga plan hasn’t gone as planned. I still look foor my style. At the moment different fusions are my favorits. Anyway i needed that mat tote. It was simple to sew with Lotta Jansdotter pattern from Simple Sewing. That beautiful fabric is made by my granddad’s sister. originally it was a pillowcase, but I felt it’s a shame to cover it with duvet. Isn’t it perfect for that yaga mat tote? 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s