Ihana porkkana – The Lovely Carrot

Porkkana hajuvesi (Honoré des Prés, Love les Carottes) kuullostaa erikoiselta. Ilman vinkkiä en olisi osannut siihen tarttua. Ainakin kauneushoitola Eko Egossa näitä luonnonmukaisia tuoksuja on myynnissä ja sieltä minä vinkin sain. Aromaterapiaa en ole kokeillut, mutta sen lainalaisuuksien mukaan porkkana kuuluisi minun tuoksuihini.

Miltä se porkkana sitten tuoksuu? Tämä porkkana on vaikuttavan syvä tuoksultaan. Alkutuoksu on kuin vastapestyt, kesän ensimmäiset naattiporkkanat. Täydellinen mielleyhtymä kesään. Alun jälkeen tuoksu syvenee mausteisemmaksi ja monivivahteisemmaksi, olematta kuitenkaan tunkkainen.

Tämä porkkana on ihanan piristävä. Tuntuu, että jokaisen käytön jälkeen pidän siitä vain enemmmän. Tämä jos mikä on kesätytön tuoksu ja voisiko kokin vaimolle sopivampaa tuoksua ollakaan?

Blogistaniassa on ollut esillä piilomainonta-asiat, joten katsoin parhaaksi kertoa, etten saa keneltäkään mitään kymmenyksiä. Valintani perustuvat  täysin vapaaseen tahtooni, mieltymyksiini, haluun laittaa hyvä kiertämään.

IN ENGLISH

Who would have thought, carrot (Honoré des Prés, Love les Carottes) perfume? It sounds interesting. It’s definitely worth trying. I got the hint from my local beauty salon. I love the fact that it’s ecological too.

About the scent. It’s amazingly fresh at first. Then it becomes aromatic and deep. For the summer girl this is the perfect perfume and how fun it is that chef’s wife uses carrot perfume?

This is a honest recommendation from my heart, not marketing.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Ihana porkkana – The Lovely Carrot

  1. Kiitos linkkaamisesta kirjoitukseeni! Ihania juttuja täällä blogissasi! 🙂 Pitääkin tulla paremmalla ajalla ihastelemaan blogiasi ja töitäsi. Mukavaa päivää!

    • Ole hyvä vaan. Sinunkin blogisi ovat ihania. Huopaherkkujuttujasi seuraan säännöllisesti ja epäsäännöllisemmin sisustusjuttuja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s