Kesä, mikä ihana tekosyy pitää juhlat! – Summer, Perfect Excuse for a Party

Lupasin järjestää juhlat, jos saan hakemani opiskelupaikan. Tuli opiskelupaikka ja tuli juhlat. Ne olivat täydelliset, letkeät kesäjuhlat. Ne syntyivät kuin käden käänteessä kannustusjoukkojen avustuksella. Mielitietty loihti esiin notkuvan salaattipöydän, jota häistä tuttu Hyvä haltiatar vielä täydensi. Hänen tekosiaan oli myös juhlapaikan järjestyminen ihastuttavasta Villa Rulluddista.  Edellisessä postauksessa esitelty Hovikuvaaja oli linssin takana tälläkin kertaa. Näistä kuvista koottu albumi on ehdoton lääke kaamosmasennukseen sitten joskus syksyllä.

Kaapista löytyi juhliin aivan täydellinen mekko, jonka tein viime syksynä serkkuni häihin. Niin tai oikeammin oli mahtavaa luoda puitteet, joihin tämä mekko niin täydellisesti istui. Kaavat ovat Suuresta käsityöstä (9/09, malli 2) ja kangas on alelöytö. Tiedättekö juuri sellainen täydellinen aarrelöytö? Tämä mekko on ensimmäinen ompelemani vaate, johon olen täysin tyytyväinen. Itseasiassa niin tyytyväinen, että hetken harkitsin sen käyttämistä hääpukuna. Serkkuni häissä asua täydensi petrolin värinen sulkakoriste hiuksissa ja tämän kesän juhliin satuin löytämään mitä sopivimman hatun.

Juhla kruunautui Haltiattaren suussa sulavalla limejuustokakkulla, vadelmamelballa sekä kuohujuomalla. Letkeän juhlatunnelman ehdoton nostattaja oli tätä juhlaa varten syntynyt trio, joka kasattiin Lossi T ja Juoksut kokoonpanon muusikoista. (Heitä voi käydä kuullostelemassa Art Goes Kapakan puitteissa ensi perjantaina.) Mahtavaa letkeää meinikiä, jota voin vain lämpimästi suositella juhliinsa livemusaa etsiskeleville.

Jäin juhlien jälkeen pohtimaan kuinka minulle nyt kävikään näin hyvin. Juhlat olivat kuin elokuvan kesäjuhlat. Kaikki oli kohdallaan. Harvemmin täsä maassa voi musisoida ja istuskella ukona leppeässä kesätuulen vireessä. Jo juhlissani puhuin kiitollisuudesta. Nyt vielä kirjoitan siitä. Suosittelen lämpimästi suuriin koitoksiin ryhtymistä. On sydäntälämmittävää kokea oman tukiverkon myöötäeläminen ja kannustaminen. On sielua hivelevää onnistua ja jakaa tuo onni. Vielä kerran teille kaikille suuri kiitos.

Sain lahjaksi kukkaloistoa. - They brought me flowers, lots of flowers.

Ja väärä leuoille tiedoksi, että elämässä on muutakin kuin täydet virkavuodet ja eläkeiän saavuttaminen. Tyytyväisyys on vaikea laji. Siksi pitää olla kiitollinen siitä mitä elämässä on ja jos törmää tyytymättömyyten, on ehkä syytä tehdä asialle jotakin, jotta voisi taas olla tyytyväinen. Kuunnelkaa Jukka Poikaa.

IN ENGLISH

I decided that if I succeeded, I’d throw a party. So, I did succeed and had a beautiful party in perfect weather conditions. With fabulous help of friends and family the lunch was delicious, music was as smooth as one can hope in a beautiful summer day and the cake and sparkling wine just had to be part of it too. Children were playing on the yard of this beautiful 100 years old Villa Rulludd and adults were totally relaxed and enjoyed. What else one can expect on the party?

That dress of mine is originally made for my cousins wedding last Autumn. It’s the first selfmade piece of clothing that I’m really pleased with. Actually so pleased that I considered to use it as my wedding dress. For that wedding I had petrol colored feathers in my hair and this time the perfect hat came to me.

Veli toi tulevalle opelle omenan. - The Teacher to be got an apple from her brother.

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Kesä, mikä ihana tekosyy pitää juhlat! – Summer, Perfect Excuse for a Party

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s