Ystävän hymy – Friend’s Smile

Minulle on muodostunut tapa antaa ystäville kesälahjoja. Varmaankin siksi, että kesä on niin ihana. Ja myöskin siksi, että on ihana ilahdutta ystäviä. Saada heidät hymyilemään. Hymyileminen on ihanaa. Sitä olen tehnyt paljon uusien opintojen alettua kutakuinkin viikko sitten. Kylläpä ihmisen asiat voivatkin olla hyvällä tolalla.

Tässäpä sormus Hyvälle haltialle settiä täydentämään. Sitä on pidetty niin paljon, että sitä piti jo huoltaakin.

Eräänä kesäisenä iltana istuskelin kesähuvilassa ystäväni kanssa. Meillä oli niin suloisen mukavaa. Kesä helli meitä ja hyvä saatiin taatusti kiertoon ja maailma senkun parani. Tuosta illasta innostuneena pujottelin ystävälle kesäistä säihkettä nilkan ympärille. Nilkkakorut olivat totisesti tämän kesän juttu tässä Torpassa.

Tälle korulle nyt oli ihan oikea syykin. Se on synttärilahja. Kuluneena kesänä löysin valloittavia siemen- ja pähkinähelmiä. Kukuipähkinät ovat näistä suosikkejani. Ne ovat valloittavia palleroisia, mutta runsaasta muodostaan huolimatta ne ovat kevyitä.

Kukuista syntyy myös kivoja korviksia. Nämäkin kukuit lähtivät synttärilahjaksi, mutta ystävän hymy jäi vähän valjuksi, kun toinen pähkinöistä oli postissa rikkoutunut. Onneksi asia on mahdollista korjata ja korjataankin.

 Nämä korvakorut tein ystävän luetellessa toivelistaansa ja itseasiassa myös nuo edelliset korvikset syntyivät tämän saman listan innottaman yllättämään samaista ystävää.

Näiden korvisten väriyhdistelmä oli kuin yhdelle ystävistäni tehty, niinpä hänkin sai osansa minun kesälahjahulluttelusta. Nämäkin ovat olleet koavasti käytössä. Ovat kuulemma juuri oikean väriset. Ihania ovat ystävät hymyineen.

P.S. Kiitos terveisistä sinne Tapiolaan. Mukava kuulla, että sielläkin luetaan blogiani ja hyvä palautehan saa aina hymyilemään.

IN ENGLISH

I’ve created this silly tradition. My friends tend to get summer presents. Just because summer is so sweet and it’s so nice to see smiling friends. So up there you can see this summer’s set. Well, there are some birthday present in that mix too. I’ve been smiling too, a lot. I started my studies last week. I really like my university and I’m so excited about all these new learning opportunities. Life is so good at the moment. I hope yours is too!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s