On se mukavaa, kun yhdessä puuhataan – It’s Fun to Do It Together

Minusta arkivapaissa on aina ollut jotakin riemukasta. Tuntuu, että koko muu maailma pyörii arkisella radallaan ja minä pääsen tekemään mitä mieleen juolahtaa sekä tarkkailemaan maailmaa paljon rauhallisemmalla tempolla.

Tällä viikolla minulla oli kaksi arkivapaata, joista toisena sain Onnellisten tähtien ihanan Pian askartelukaverikseni. Päätimme, yhdistää materiaaliarkistomme ja tehdä kesäkortteja. Minä pääsin tutustumaan leimailuun. Innostuinkin kovasti vedenpitävän musteen ja akvarellivärikynien käyttämisestä. Pia puolestaan pääsi testailemaan Fiskarsin leikkureita. Tällainen välineiden jakaminen on kyllä kovin riemastuttavaa ja tekemisen ilo tulee mukavasti jaettua.

Saimmehan me siinä maailmanparannuksen ohessa jotakin valmistakin aikaiseksi ja lisäksi tuli leikeltyä varastoon hyvä määrä kuvioita leimakuvioilla ja ilman. Nuo minun aikaan saannokseni tuovat mieleen Elsa Beskovin sadut värikkaistä tädeistä sekä Setä Sinisestä. Korteille ei ole sen kummempaa roolia kuin kesäinen tervehdys. Eikä niille ole vielä vastaanottajiakaan.

I had two days of in the middleof the week and I decided to do some card making with my friend Pia from Onnellisten tähtien alla blog. We had such a sweet day and we got to test each other’s equipment. We did some cards for summer greetings.

Edit 17.6.2013: Lisäsin kuvan/Photo added

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s