Lahjoja – Presents

Toin Boliviasta ison määrän luonnonmateriaaleista valmistettuja helmiä. Nämä helmet on valmistettu naisosuuskunnissa, joissa valmistetaan myös koruja. Tämän työn turvin tuokin osuuskunta, jossa minä asioin elätti erästä perhettä kolmessa sukupolvessa ja työllisti kahden sukupolven naiset. Voi, millä ilolla ja ylpeydellä he työhönsä suhtautuivat ja miten mukavaa on käyttää näitä reilusti tuotettuja luonnonmateriaaleja omien käsitöiden raaka-aineina. Käyttämäni helmet ovat erilaisia maalattuja siemeniä.

Vaaleanpunaisen setin tein Pirpanasiskolle ylioppilaslahjaksi. Naksupussi on ostettu valmiina (Blafre), se vaan sopi niin täydellisesti lahjan kääreeksi, että valinta oli helppo. Kortti syntyi ennen leimailuvillitystäni, mutta toimiihan tuollaisetkin kortit. On kuitenkin ollut varsin isnpiroivaa käyttää uusia menetelmiä ja välineitä korttiaskartelussa.

Tämä lahja on puolestaan rippitytölle. Kääreen tuunailin kierrätyspurkista. Hauskaa miten monenlaisiin juttuihin sama leimakuva taipuu (kurkkaa Pian rippikortteja). Olen ollut vahvasti siinä uskossa, että leimailun ongelma on leimojen yksitotisuus, mutta väreillä ja muilla muuttuvilla osilla saa tehtyä vaikka mitä.

These sets are presents for young ladies. The supplies for jewellery are mainly from Bolivia. Those beads are fairly broduced and I met the ladies back there. It feels so good to use thes natural and fair supplies.

I’ve found rubber stamps very recently. My card making has got a nice kick from new tools and techniques you will see that in future posts. I’ ve been surprised how much variety colors ans such can bring to rubber stamping.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s