Keittiöpyyhkeitä – Kitchen Towels

Jännittäviä asioita tapahtuu. Tänä vuonna virkkaus on kiilannut neulomisen ohi. Olen minä jotakin virkkaillut jo kahtena edellisenäkin vuonna, mutta ennen sitä pidin virkkausta jotenkin tuskallisena ja hankalana. Kun tuota virkkaushistoriaani katsoo, niin hyvin on isöäidinneliö painotteista. Sillä linjalla jatkan edelleen, mutta työn alla on suuremmat kuviot eli torkkupeittoa syntyy villasta ja puuvillasta.

Keittokomeroni on väriltään pastellisen vihreä. Aluksi ajattelin sen olevan hieman liikaa, mutta häivyttämisen sijaan, päädyinkin korostamisen tielle. Niinpä, keittiön käsipyyhkeetkin ovat pastellisävyisiä. Idean näihin käsipyyhkeisiin sain joitakin kesiä sitten tätini kesäparatiisissa vieraillessani. Hänen huvilansa keittiössä oli käytössä virkattu käsipyyhe. Kotini keittokomerossa ainoa luonnollinen paikka käsipyyhkeelle asettaa myös koko haasteita, niinpä näiden pyyhkeiden kokoluokka on siinä 25 cm:n huitteilla.

Pyöreä pyyhe on ollut käytössä ja osoittaunut varsin toimivaksi. Pellavapuuvillalanka kuivaa kädet mukavasti ja eivätkä kuidut hapsottaneet pahemmin virkatessa. Pyyhkeiden mallit sävelsin itse.

I’ve found myself crocheting lately. It’s bit strange because I’ve been strongly a knitter. Before, I found crocheting somehow too complicated. At the moment I’m working with two blanket projects. My crocheting has been mainly granny squares.

These towels are for my pastel green kitchenette. They have to be small too, so they are approx.  25 cm high. The yarn is cotton linnen and works well in action and it was relatively nice to crochet too. I improvised those patterns based on square, circle and wave techniques.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s