Kesäunelmia – Summer Dreaming

Minulle kypsyvien omenoiden tuoksu on ollut ensimmäinen merkki siitä, että kesä tulee päättymään. Se nostattaa pientä melankoliaa, olenhan auttamattomasti kesäihminen. Tänä kesänä en ole vielä omenoiden tuoksua huomannut, mutta tämä dramaattinen säätilan muutos puhuu karua kieltä syksyn tulosta. En usko, että kesä on vielä ohi, mutta loppukesää on vahvasti käsillä.

Viime talvena törmäsin useammassakin blogissa hama-helmitöihin. Kukkakorvisten lisäksi olen ideoinut kannenpäällisiä lasipurkkeihin sekä koristekuvioita keittiöön, mutta saahan nähdä  mitkä niistä lopulta pääsevät luonnostelua pidemmälle. Eilen tein– blogista löytyi hauska ristipistomallista ammentava idea ja talvella veljeni vaimo valoi kynttilötä lasipurkkeihin häiden koristeeksi. Nämä kaksi hauskaa ideaa yhdistämällä ja tuunailemalla syntyivät minun kesäunelmia kynttilät. Haasteeksi osoittautui löytää sellainen liima, joka kiinnittää hama- helmikuviot tarpeeksi napakasta purkin kylkeen. Kuumaliima ei toiminut, askartelukaupasta hankittu pikaliima toimi vähän paremmin, mutta jätti epäilyksen kaiherruksen. Toinen askarteluliima on vielä testaamatta ja askartelukaupasta vinkattiin, että kaksikomponenttiliima toimisi, tosin se ei ole askartelukauppavalikoimassa, vaan sitä varten täytyy mennä rautakauppaan.

Ristipistokuvioita metsästäessäni ehdin jo innostua vaikka minkälaisista bambikuvioista, kunnes totesin, että mittakaava asettaa vähän haasteita ja käyttökelpoisimpia malleja ovat pienet ristipistomallit.

Hauska yhteensattuma on sekin, että Eilen Tein blogin Hanne on ensi syksynä kurssikaverini, kun kässänopeopinnot alkavat.

There have been lot of Hama- bead crafting in blogistania. I got inspired too. Cross stitch patterns are good. The scale might challenge a bit and I found that small cross stitch patterns are best for Hama- beads. The glue is another thing that needs some consideration.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s