Morsiustytön mekko – Bridesmaid’s Dress

Eihän tämä Torpan häähumu vielä tähän lopu. Koska olin vastuussa Rokkiprinsessan hääpuvusta, päätimme, että olisin morsiustyttö vaikkapa Tuhkimon pikkuapureiden tapaan. Tämähän sopi minulle paremmin kuin hyvin. Toisin kuin nuo pikkuapurit, minä sain olla läsnä myös morsiusparin näköisissä sympaattisissa, lämpöisissä ja grooveissa talvijuhlissa. Siispä tarvitsin mekon minäkin. Ja ei kyllä tullut mieleenkään, että olisin tyytynyt valmismekkoon. Se johtui kyllä suurilta osin siitä, että tilaisuuteen täydellinen mekkokangas oli jo kiikarissa. Vallilan ”Näillä kulmilla”- kankaassa on Räppäriveljeni lyriikat ja mekon tekemistä tuosta graafisesta kankaasta olin hautonut jo pidempään.

Tässähän oli myös hyvin Sound of Musicmäinen meininki, sillä tuohan on verhokangas. Sellainenhan ei pidättele yhtään tekemisen mielentilan saavuttanutta. Kaavoitukseen se kyllä heitti joitakin haasteita, sillä ensimmäisellä yrittämällä ”pieni mesta, mut elämää täynnä” olisi asettunut upeasti takapuoleni päälle (heh, heh). Moda 03/2009 lehdestä löytyi tuo yksinkertainen malli, jota keksin tuunata juhlavammaksi organtsahihoilla. Malliin kuului vielä koriste nauha niskan poikki, mutta sen jätin pois. Lintsasin myös vuorin ompelussa, jonka ompelin vain miehustaan samasta kankaasta. Mekon alle hankin alusmekon, jonka helmassa oleva musta pitsi vielä täydensi juhlan tuntua. Öisten katuvalojen  värejä myötäillen sujautin jalkaan kultaisen kimaltavat korkkarit ja saatoin olla hyvin tyytyväinen asukokonaisuuteeni.

Itse juhlapäivänä keskityin niin noihin ainutlaatuisiin hetkiin, ettei tullut huolehdittua asuni kuvaamisesta. Ainoa, edes lähes kokokuva on tuo kännyräpsy tuossa oikealla. Siinä ne nyt ovat, molemmat aikaansaannokseni rinnakkain. Tuo oikeanpuoleinen kuva on Alejandro ”Allu” Lorenzon ottama. Se kertoo enemmänkin juhlien tunnelmasta kuin mekosta, mutta niiden juhlien tunnelma sietääkin saada erityismaininnan.

To complete this wintery wedding hype in my blog, I present my own dress that is made out of curtain fabric and has my brothers lyrics on it. Very Sound of Music I’d say. For this dress I had a pattern, but I was so gone with the special day that there is no better photo of me in my dress that day.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Morsiustytön mekko – Bridesmaid’s Dress

    • Pohdin tuota kyllä itsekin. Ja sitten olis voinut vielä lisätä, että missäs se katse oikein on kuljeskellut… 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s