Ihana kesä – Sweet Summer

Mikä ihana kesä minulla on takana. Suloiset kesämuistot täydentyivät vielä elokuun vapailla, joiden myötä kävin upeissa paikoissa, sain kokea ihmeellisiä asioita ja inspiroitua tästä hyvästä elämästä. Blogeissa on haastettu kertomaan kesämuistoista. Koitin nyt tähän postaukseen lähinnä kuvien avulla koota niitä, mutta luulen, että niihin tulee palattua eritellymmin.

Mieli on siis saanut levätä ja uudet ideat pulppuilevat. Tänä vuonna neulomiseni on ollut erilaisten ideoiden testaamista eli neulomista ja purkamista. Valmista on syntynyt kovin vähän, vaikka neulonut olenkin melkoisesti… Keskeneräisiä töitä riittää, vaikka kuvasin vain ne, joita en tällä hetkellä työstä aktiivisesti. Olen nyt päättänyt tehdä noille keskeneräisille projekteille jotakin. Kulunut kesä oli ehdottomasti paperiaskartelukesä. Kortteja tuli tehtyä aika paljon. Innostuin todella leimailusta ja akvarellipuuväreillä värittämisestä. Kaikki kortit eivät ole päässeet vielä omistajilleen, joten esittelen niitä tulevina viikkoina. Työn alla on myös suurempia neule ja virkkausprojekteja, jotka pitävät sormet vauhdissa, mutta totisesti ottavat oman aikansa.

Aina, kun laittaa itsensä kohtaamaan totuuden ja listaa noita keskeneräisiä töitä, tulee miettineeksi, että mitenkäs tässä nyt näin kävi. Minun on todettava, että tehokkaimin sitä eksyy tekemisen mielentilasta, jos ongelma, jota ratkaisen käsitöilläni katoaa tai menettä merkityksensä. Toinen syy on se, että yrittämäni ratkaisu ei toimikaan ja vaatisi uutta työstöä. Siinä vaiheessa homman täytyy muhia jonkin aikaa, jotta uusi ratkaisu löytyisi. Olen ehdottomasti neuloja, joka tarvitsee useamman työn rinnakkain edetäkseen töissään ollenkaan. Moniajossa on nyt menossa yksi pienen pojan nuttu, oma tunika, sormikkaat sekä kaksi virkattua peittoa.

Olettehan huomanneet, että Punaisen sydämen torppa löytyy myös Facebookista. Tervetuloa!

My Summer was the sweetest. I had some time of on August and I got todo, see and experience wonderful things. I couldn’t just leave any of those pictures out. And I’m sure that I will tell you some more about those memories later on. This summer was definitely a card making summer for me. I got so excited about stamping and watercoloring. So there are more cards to come.

I decided to face all my UFO’s at once. I found my self wondering. How all that happened and ended up thinking that I need to do something. I have to!

Did you noticed that you can find Punaisen sydämen torppa on Facebook too. Do not hesitate to visit there. You are most welcome!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s