Kahdelle onnelliselle – To the Happy Couple

Opintojen alettua, oli ryhmässämme syytä muistaa kahta menneen kesän morsianta. Ja kun tuo kesä oli minulle korttiaskartelukesä, syntyivät nämä kortit siellä samassa pajassa leimaillen ja skräppäillen. Minusta on ihan hauskaa, että käsin tehdyissä korteissa on myös käsin kirjoitettua tekstiä. Mitäs tuota ajattelet?

Kun kortteja tekee enemmän, tuntuu, että alkaa toistaa itseään. Minä olen huomannut sen erityisesti värivalinnoissa. Niinpä hain inspiraatiota Design Seeds paleteista. Minulla oli siis valmiiksi väritetyt hahmot, joiden ohjaaman lähdin hakemaan korttien värimaailmaa noiden väripalettien innoittamana. Tämä oli virkistävä tapa työskennellä. Kokeilkaa ihmeessä!

Happily enough there were two fellow students from the university that got married last summer. So there were two reasons more for me to do some stamping and scrapping. I like to use some handwriting in my hand made cards. What do you think? It seems that I tend to use same colour combinations a lot, so I wanted to try out something different. I took the inspiration to these cards from Design Seeds’ palettes. It was fun. I recommend if you are designing cards by your self.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s