Auringon metsästystä – Sun Spotting

Ajatusten jäsentäminen on ollut viime viikkoina haastellista. Järjestys on ollut hukassa. Ei taida olla hedelmällistä lähteä pohtimaan mitkä asiat siihen ovat johtaneet. Varmaa on, että tällainen valolla käyvä jotenkin nynnähtää, kun päivät lyhenevät ja harmaantuvat. Onneksi tämä meneillään oleva marraskuu ei ole ollut pahimmasta päästä ja ainakin kolmesti olen onnistunut bongaamaan auringon jopa Instagramiin asti. Lisäksi maailma näyttää melko erilaiselta, kun suuren muutoksen kuohut ovat ohitse. Sitäkin täytyy vähän sulatella ja pohtia. Se mitä mieli ei pystynyt aiemmin jäsentämään, on kyllä tullut jäsennettyä moneen kertaan käsin. Päättelyä vaille valmiita käsitöitä on melkoinen pino. Ja seuraava haaste onkin sitten saada niitä kelvollisia kuvia, jotta pääsisin jakamaan ne tänne blogistaniaan.

On siis syntynyt muutakin kuin kässänopeopintoihin liittyvää. Opinnoissakin olen oppinut paljon uutta ja nauttinut oppimisesta täysin siemauksin. Yllä olevan kollaasin vasemman alakulman ompelukset ovat kurssitöitä ompelun kurssille. Tällä hetkellä ne ovat arvioitavana, joten palaan asiaan tarkemmin, kun olen saanut niistä palautteen.

Aikaisemmin kirjasin tänne myös niiden pikkuisten ilojen tärkeydestä. Ja voi pojat millaista riemua syntyykään herkullisista ja värikkäästi koristelluista leivonnaisista. Olen minä ollut myös niin onnekas, että syksyyn on mahtunut useampi ihanainen kukkakimppua, joka ont omalta osaltaan ilahduttanut suloisuudellaan.

This posting brake wasn’t intended. It just happened. I have been some what confused with my thoughts and there for writing has been quite a challenge. Now the confusion is tackled and let these thoughts about doing be shared again. 

The darkest time of the year gives it’s own flavour to this current mix, but this November isn’t the wort of it’s kind. I have spotted the sun at least three times!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s