Haasteita – Some Struggle

Takana alkaa olla muutaman viikon sairastelu ja melkoisen rankka syksy. Sen vuoksi myös tänne kirjoittaminen on takkuillut. Pyrkimyksenäni on jakaa iloa, hyviä juttuja ja tekemisen nautintoa. Onneksi nuo edellä mainitut eivät ole täysin loistaneet poissaolollaan, mutta valitettavan paljon välinpitämättömyyttä tielleni on osunut. Onneksi elämä on kuitenkin kantanut ja jokin tukipilari on pysynyt pystyssä, kun muualla on ollut horjuntaa havaittavissa. Uudessa elämäntilanteessa, suuresta myrskystä selvinneennä  olisin kaivanut kovasti lempeyttä, hyvyyttä ja hyväksyntää ympärilleni. Jouduin kuitenkin puolustuskannalle, sain kokea turhan monta kertaa, etten enää kelvannut sellaisena kuin olen. Jouduin pettymään minulle merkityksellisiin ihmisiin. Se tekee kipeää, enkä tahtoisi uskoa sitä todeksi. On siis ollut luopumisen aika.

Ristiriita on melkoinen, kun itse kokee valtavaa ylpeyttä ja iloa selviytymisestään ja ympäristö tuntuu olevan aivan päinvastaisella kannalla. Se tuntuu suorastaan suvaitsemattomalta. Enkä nyt yritä väittää, etteikö minunkin käytöksessäni olisi korjattavaa varmasti on, mutta silti en voi olla ihmettelemättä, että miten maailmastamme on tullut tällainen? En kertakaikkiaan halua elää välinpitämättömässä maailmassa ja pyrin kyllä tekemään omalta osaltani tästä maailmasta paremman paikan.

Jatkossa on tarkoitus pysyä tekemisen nautinnossa liitännäisineen, sillä en varsinaisesti saa tilittämisestä voimaa. Kuitenkin koin nyt perustelluksi avata tilannetta kaikille teille, jotka uskollisesti vierailette täällä, vaikka julkaiseminen ei viime aikoina ole ollut mitenkään säännöllistä.

Kuvat ovat Instagramin aurinkobongauksia marras- joulukuulta.

It’s been quite a struggle lately. I’ve met too much ignorance and contradictions in my social life. I’ve been let down by the people who I counted on. It was just too much after concurring that actual tragedy that changed my life totally. So it’s been the time to let go and give space to new beginning. Although, I have to say that there have been those great friends as well. And after all this I know that they will be there no matter what happens.

Pictures are part of my Instagram sun catching from November-December.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Haasteita – Some Struggle

  1. Aurinkoisten hetkien vangitseminen todistaa, että onhan se aurinko sittenkin paistanut vaikkei sitä näin pimeän keskellä enää muista. Jaksamista aurinkoisia päiviä odotellessa. Ainakin minä löydän blogistasi monia kauniita asioita, jotka nähtyään katselee ympäristöään uusin silmin.

    • Kerttunenko, lämmin kiitos kommentistasi. Syksytä teki raskaan juuri se, että nuo auringonpaisteet tahtoivat jäädä kurjien asioiden varjoon. Uskon kuitenkin noiden varjojen haihtuneen ja odotan kovasti kevättä ja silmiä kipristävää valoa sekä kaikkea sitä uutta, joka valtaa tyhjän tilan ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s