Tähtiä ja onnenongintaa – Some Stars and Fishing

Mainokset

Ihania asioita – Simply Sweet Things

Erityinen kortti ja erityinen ikkulahja. Printtikalvolla saa hauskasti suloiset muistot kulkemaan arjessa. pussukan malli on oman improvisoinnin tulosta. Ihania ovat, olen tyytyväinen kädenjälkeeni.

Special card and gift. I’m so pleased with my work.

Meloonia ja kukkakaalia

Vuoden ensimmäinen arkiviikko oli melkoista kipuilua. Iltaihmiselle arkirytmistä nappaaminen vaatii todellista ponnistelua. Onneksi tiedän jo kokemuksesta, että tsemppi palkitaan ja pian arki rullaa taas omalla suloisuudellaan.

Töissä lapsilla on viikonpäiväloru, jossa on mansikkamaanantai. Minun maanantaini oli tuoremustikkainen, ihanainen. Aamupäivä kirkassilmäistä silmien tuiketta ja iltapäivällä kannoin uuden tietokoneen kotiin. Ei minulla noin hienoa tietokonetta ole koskaan ollutkaan. Se on minun uuden vuoden lahjani, koska olen voittaja tyyppi ja osaan nauttia myös pikkuiloista. Tulin kaupasta kotiin uuden tietokoneen, meloonin ja kukkakaalin kanssa. Tuossa lastissa on minusta jotakin hauskan ristiriitaista.

Kukkakaalista syntyi jo ihanaa vuohenjuustolla maustettua soppaa, jota oli ilo tarjota kyläilemään tulleelle ystävälle. Melooni saa kypsyä pöydällä joitakin päiviä.

Vielä muutama kierros sukan neulomista ja sitten käyn kohti Höyhensaaria. Elämä on ihanaa. Ei minulla tällä kertaa muuta.